Terapia cu laserul Hiro, cea mai nouă metodă pentru refacerea după efort fizic

Laserul Hiro Victoriei
Laserul Hiro Victoriei

De ce oare peste 95% din accidentele la schi li se întâmplă persoanelor cu experiență în acest sport? Pentru că cei care aleargă la munte pentru a aluneca pe zăpada proaspătă petrec mult prea mult timp la birou fără a avea un tratament săptămânal regulat. Ca urmare, specialiștii Centrului de Recuperare Medicală Medicover vin în ajutorul celor suferinzi, punîndu-le la dispoziție cea mai nouă metodă pentru combaterea traumatismelor suprasolicitării fizice la temperaturi scăzute, terapia HILT ce folosește laserul HIRO.

„Cele mai frecvente afecțiuni provocate atât de efortul fizic intens, în cazul unei persoane sedentare, cât și de suprasolicitarea fizică sau temperaturile scăzute, în cazul persoanelor care practică periodic activități sportive sunt: întinderile musculare, entorse, luxații, crampe musculare, inflamații ale tendoanelor, contuzii, fracturi, dureri de coloană vertebrală, hematoame, afecțiuni ale nervilor periferici și afecțiuni ale articulațiilor”, potrivit Prof. Dr. Mihai Berteanu, medic primar Recuperare Medicală de la Centrul de Recuperare Medicală, aflat in cadrul clinicii Medicover Victoriei.

Specialiștii susțin că terapia laser de ultima generație – terapia HILT (High Intense Light Therapy) tratează afecțiunile sistemului muscular și articulațiile, eficient și în timp foarte scurt, folosind laserul HIRO.

„Laserul HIRO se deosebește de alte terapii existente pe piață prin utilizarea energiei electromagnetice pentru ameliorarea metabolismului celular și implicit a refacerii colagenului din structurile musculoscheletale”, a explicat prof. Dr. Mihai Berteanu, fiind folosit pentru stimularea regenerării cartilajului articular în stadiile incipiente ale artrozei, eliminarea rapidă a contracturilor, datorită efectului analgezic intens, reducerea inflamațiilor articulare și teno-sinoviale, refacerea rapidă a structurilor afectate, resorbția acumulărilor de lichide,  durerea ameliorată de la prima ședință.

Noua terapie cu laserul HIRO are proprietatea de a oferi fiecărui pacient parametrii personalizați de tratament, în funcție de gravitatea afecțiunii, în 3-4 ședințe până la 10-14 ședințe, fiecare ședință având doar câteva minute.

Centrul de Recuperare Medicală Medicover oferă în perioada 06 februarie - 31 martie, pentru terapia cu laser HIRO un discount de 30%, iar cei care doresc programări pot accesa site-ul www.medicover.ro sau pot suna la Call Center Medicover 021 9896.

Grupul Medicover Româania are grijă de sănătatea a peste 100.000 pacienți anual, fie că sunt angajați ai celor peste 1.500 companii abonate, fie că sunt persoane fizice neabonate prin cele 11 clinici din București, Constanța, Cluj, Iași, Ploiești, Timișoara, Brașov, dar și  prin centrele de excelență și prin rețeaua de parteneri Medicover, formată din peste 219 de clinici private din toată țara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel