Teorie dementă: Vaccinurile produc homosexualitate

Homosexualitate EVZ
Homosexualitate EVZ

Gian Paolo Vanoli, un om de știință italian în vârstă de 70 de ani, susține că vaccinarea duce la homosexualitate. Cercetătorul italian, adept și promotor al medicinei naturiste, consideră că mulți oameni devin homosexuali din cauza vaccinurilor, scrie  Foto: evz.ro[/caption]

Gian Paolo Vanoli avertizează că substanțele introduse în organismul oamenilor prin intermediul vaccinurilor pot duce mai târziu la tulburări de personalitate. El subliniază foarte clar că homosexualitatea este o boală.

Omul de știință italian atenționează că situația se va înrăutăți în viitor, în condițiile în care din ce în ce mai mulți homosexuali au copii biologici. În ADN-ul transmis de aceștia se găsește boala homosexualității.

În mod suprinzător, Vanoli precizează că este de acord cu căsătoriile gay și cu adopțiile realizate de cuplurile homosexuale. Nu-i învinovățește pe homosexuali pentru boala lor, așa cum nu-i învinovățește pe cei care suferă de cancer sau de afecțiuni cardiace.

„Trebuie însă să precizăm foarte clar că homosexualitatea este o boală, ceva ce nu respectă ordinea vieții. Una dintre cauzele din spatele homosexualității este reprezentată de vaccinuri, care ne dau peste cap mintea și spiritul. Dovadă stă creșterea masivă a numărului de homosexuali de când au fost implementate vaccinările obligatorii”, spune cercetătorul.

Vanoli, contrazis de specialiști și de realitate

Afirmațiile lui Gian Paolo Vanoli sunt în contradicție cu comunitatea științifică internațională. În 1975, Asociația Americană de Psihologie a scos homosexualitatea de pe lista de boli mentale.

Aceste abordări duc în ridicol campaniile anti-vaccinare, mai ales că sunt total rupte de realitate. Mercurul nu se mai folosește de ani de zile pentru conservarea vaccinurilor. Campaniile de vaccinare au eradicat variola, cea mai mortală viroză, au eliminat poliomielita și au redus mortalitatea la cifre de neimaginat înainte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel