Teoria Conspirației - Ce este ”societatea fără bani”. Planul secret prin care vom fi cu toții ”tatuați prin laser”

Despre Illuminati și planul secret de a forma un Guvern Mondial se vorbește de foarte mult timp. Una dintre caracteristicile societății conduse de acest guvern este dispariția bacnotelor.

În cartea Organizatiile Secrete și puterea lor în Secolul XX, autorul Helsing Van Jan vorbește despre ”societatea fără bani”. ”Societatea fără bani” nu se referă la faptul că membrii acestei societăți trăiesc sub limita sărăciei, ci la dispariția bacnotelor și a monedelor.

Autorul vorbea despre dispariția banilor încă din 1995, când a publicat volumul, care a fost interzis în Germania, Franța și Elveția pe motiv că împrăștie ură față de evrei.

Iată ce scrie Helsing Van Jan în ”Organizatiile Secrete și puterea lor în Secolul XX”

”Noua ordine mondială este „societatea fără bani". Elementele premergătoare sunt: carnetul de CEC, cartea de credit, cartela pentru telefon, cartea de asigurare de boală sau cartela pentru benzină; toate acestea se citesc electronic. Masele trebuie să fie convinse că este mult mai simplu, eficient, uşor şi fără risc să faci plăţi cu aceste carnete, decât cu bani.

Al doilea pas este de a convinge masele că, decât să porţi în buzunar atâtea cărticele, este mai bine să ai una singură, aşa-zisa carte debitoare pentru Canada, Noua Zeelandă, Australia, care există deja (Debit Cârd).

Scopul final este tatuarea prin laser. Invizibilă pentru ochiul liber, conţine cifra de cod care se citeşte cu un „Scanner". Chiar dacă nu va fi obligatoriu, nu vei avea însă o alternativă pentru că nicăieri nu vei putea cumpăra sau plăti cu bani. 

Acesta este un control absolut asupra fiecărui individ. Prin satelit, fiecare persoană poate fi depistată pe acest glob! Desigur şi răufăcătorii. Pot fi controlate orice deplasări, orice cumpărături, orice bun pe care îl daţi, orice întâlnire cu prieteni, orice informaţie. În Apocalipsa lui Ioan, cap. 13, versetele 16-18, se spune: „Va veni vremea când cei mici şi cei mari, cei bogaţi ca şi cei săraci, cei liberi şi sclavii, vor purta un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, pentru ca nimeni să nu poată să cumpere sau să vândă dacă nu are acest semn, adică numele fiarei sau numărul numelui fiarei. Cine are minte, să vadă că numărul este 666".

CITEȘTE ȘI: Masonii rup tăcerea și vorbesc despre teoriile conspirației. Ce au răspuns când au fost întrebați dacă vor să conducă lumea din umbră

Pe orice Bar Code de pe mărfuri vom observa în toată lumea linii subţiri scurte şi linii subţiri lungi. O linie subţire lungă înseamnă 6. Găsim totdeauna 3 linii subţiri lungi, adică 666.

În Vechiul Testament putem citi: (Cartea Regilor, cap. 10) „Grămada aurului care s-a adunat într-un an pentru Solomon a fost de 666 talanţi de aur". 666 este semnul puterii banului evreiesc.

Codul Băncii Mondiale este 666. „Credit Cârd" al Băncii australiene poartă cifra 666. Cecurile Băncii din Bombay, spre exemplu, poartă cifra 666. „Credit Card-urile noi în America poartă codul 666. Sistemul de calculatoare Olivetti poartă numărul 666, la fel şi calculatoarele din SUA. Pe fiecare loz de loterie în Israel este tipărit numărul 666. Numărul de cod pentru convorbiri telefonice al Israelului este 666.
„Exon" al lui Rockefeller poartă cifra 666.

Deşi în această carte am amintit pe scurt date din Protocoalele Sionului şi din Noul Testament Satanic, fiecare om trebuie să analizeze în mod critic faptele celor ce trag sforile.

Orice om care vede astăzi discordia şi ura, războaiele şi conflictele, foamea şi sărăcia din această lume, destrămarea naţiunilor, ura rasială în creştere în toate ţările, tendinţa de libertate şi independenţă a popoarelor, neputinţa celor ce guvernează, corupţia politicienilor, perversiunea şi violenţa în creşterea oamenilor, datoriile fără graniţe ale statelor la bănci, instabilitatea monezilor naţionale, crizele economice, falimentul în agricultură, şomajul, nemulţumirea şi zăpăceala în societate, plăcerea crescândă pentru petreceri şi câştig fără muncă a oamenilor, lipsa de credinţă şi manipularea tineretului şi a sexului feminin, poate să afirme că numai din întâmplare toate acestea au fost concepute în Protocoalele Sionului?

Putem cita pe Roosewelt: „În politică nu se petrece nimic întâmplător! Când se petrece ceva, putem fi siguri că a fost plănuit"

Suedia renunță la banii fizici

Suedia este una dintre primele țări din lume care renunță la banii fizici. Într-o știre publicată în aprilie 2013, se menționează că banii fizici erau folosiți în 20% din tranzacții, iar unele bănci au încetat să mai furnizeze servicii care să presupuneau operarea cu lichidități.

Rolf Bofinger, economist german: Trebuie să renuțăm, cât mai repede la bacnote și monede

Rolf Bofinger, unul din consilierii economici de top ai guvernului german, a spus la începutul anului 2015 că bancnotele şi monedele reprezintă un "anacronism" la care ar trebui să se renunţe, şi cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Argumentul lui Bofinger este că tipărirea banilor şi punerea lor în circulaţie generează costuri uriaşe şi că utilizarea banilor fizici creează cozi lungi în supermarketuri, pierzându-se mult timp prin acest mod de plată.

Bofinger argumentează de asemenea că renunţarea la banii fizici ar însemna o lovitură dură dată tranzacţiilor de pe piaţa neagră şi pentru economia gri în ansamblu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel