Teoria conspirației care aruncă în aer Facebook! Cine este cu adevărat Mark Zuckerberg

O teorie a conspirației despre adevărata identitate a lui Mark Zuckerberg aruncă Facebook în aer. 

Dacă nu ar fi penibilă, ar putea fi amuzantă. De aceea această teorie a conspirației o publicăm la categoria "teoria anti-conspirației".

Pe internet, circulă de mai multă vreme o teorie cu privire la existența unor ființe inteligente denumite "reptilieni". Potrivit definiției din mediul online reptilienii sunt "sunt o presupusă rasă (sau mai multe) umanoidă extraterestră cu caracteristici de reptilă".

Conceptul de reptilieni pe Pământ a fost popularizat de David Icke, un teoretician al conspirației care crede că un popor de reptilieni ce-și pot schimba forma controlează lumea noastră luând înfățișare de oameni și câștigând puterea politică cu scopul de a manipula societatea umană. David Icke a afirmat în repetate rânduri că mulți dintre liderii mondiali sunt reptilieni sau sunt posedați de către reptilieni în încercarea acestora de a obține puterea pentru a conduce rasa umană.

Cum a ajuns Mark Zuckerberg să fie reptilianul din spatele Facebook

Desigur, de această teorie a conspirației nu putea scăpa nici fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Ca argument în susținerea teoriei, este dat un interviu pe care tânărul anteprenor l-a dat în anul 2010 când Facebook era implicat primele scandaluri privind datele personale ale utilizatorilor.

Jurnaliștii care-i luau interviu lui Zuckerberg au insistat pe acest subiect și i-au adresat mai multe întrebări incomode. Mark Zuckerberg a încercat să evite răspunsurile și pe parcurs nu a mai putut să-și controleze emoțiile.

(Ceea ce trebuie să știți este că oamenii publici învață să-și controleze emoțiile în fața camerelor de filmat și își dezvoltă această abilitate în timp. La acea vreme, Mark Zuckerberg era încă novice la acest capitol).

La un moment dat, CEO-ul Facebook a început să transpire masiv. Se vedea clar că nu-și mai putea controla emoțiile și era conștinent situația grea în care se afla și de cum va interpreta opinia publică acel interviu.

Observând că "l-au prins", jurnaliștii i-au atras atenția că evită un răspuns clar. L-a un moment dat l-au întrebat dacă dorește să-și dea jos hanoracul, însă în primă fază Mark Zuckerberg a refuzat: "Niciodată nu-mi dau jos hanoracul", a spus el, ștergându-și transpirația de pe frunte.

În momentul în care primește încă o întrebare la care nu dorește să răspundă, Zuckerberg spune că "mai bine îmi dau jos hanoracul". Aceasta a fost o gafă mare, pentru că, după cum veți vedea mai jos, pe interiorul hanoracului este printată o imagine care îi face pe teoreticienii conspirației să credea în ceea ce susțin.

Așadar, Fondatorul Facebook și-a dat hanoracul jos, dezvăluindu-și nu numai tricoul foarte ud ci și mesajul printat pe interior.

"E un hanorac de la companie. Noi ne printăm misiunea pe interior", a spus acesta, dânduș-i imediat seama că nu ar fi trebuit să arate.

Jurnaliștii nu pierd ocazia și arată spre cameră: "Dumnezeule, e ca un cult secret (...). Un simbol pentru Iluminati".

Reptilianul s-a străduit să nu se transforme

Adepții acestei teorii a conspirației sunt de părere că reptilianul s-a străduit extrem de mult să nu se "transforme" și astfel să-și arate adevărata față.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel