TEODORA SAVA, în finala X FACTOR 2017. NEDREPTATE uriașă-VIDEO

Teodora Sava a fost eliminată din concursul X Factor înainte de marea finală, deși este extrem de talentată și mulți o vedeau câștigătoare. Oamenii și-au arătat susținerea pentru această tânără și au creat o petiție în speranța că se va face dreptate.

Teodora Sava, care făcea parte din echipa Deliei, era favorita publicului, dar nu a reușit să ajungă în finală. Prin urmare, pe Internet a apărut o petiție, "România o vrea pe Teodora Sava în Finala X Factor România 2017 (Invitată specială). Oamenii vor doar un singur lucru, pe bună dreptate: TEODORA SAVA, în FINALA X Factor.

"Din păcate, una dintre concurentele cotate cu cele mai mari șanse la calificare a fost eliminată în semifinalele X Factor! Este vorba despre Teodora Sava din echipa Deliei al carui drum s-a oprit duminica seara in seminfinala deoarece nu a reusit sa stranga numarul necesar de voturi care sa o propulseze in MARE FINALA de VINERI, 22.12.2017.

Datorita numarului mare de reactii pe tema eliminarii acestei voci de aur, a sutelor de oameni care au lasat mii de cometarii pe toate retele de socializare, ne dorim de la PRODUCATORII X FACTOR ROMANIA sa o readuca inapoi pe Teodora in FINALA.

VEZI ȘI: X Factor Bootcamp 2017, Teodora Sava- VIDEO. Horia Brenciu: Ești FINALISTĂ, fetițo!

Stim ca odata ce a fost eliminata, ea nu poate fi readusa inapoi in concurs, dar cu toate acestea, ne dorim ca Teo sa fie adusa inapoi in calitate de INVITAT SPECIAL. Sa nu lasam un TALENT URIAS ca al Teodorei in INTUNERIC pentru o greseala facuta la nivel inalt de catre publicul care deja o vedea castigatoare pe Teodora si bazandu-se pe acest lucru nu a mai folosit telefonul in cel mai important moment al serii... atunci cand s-a dat START VOT!!

Impreuna pentru Teodora, acum cu ocazia Sfintelor Sarbatori trebuie sa incercam sa facem o minune pentru o alta minune.

TE IUBIM TEODORA si SUNTEM ALATURI DE TINE!!!

Distribuiti aceasta petitie in comentariile de pe pagina X Facto, in comentari la postarile juratilor, la voi pe profile si peste tot in speranta ca VOCEA noastra va fi auzita!

#TeodoraSava #XFactorRomania #XFactor #XFac7or #Finala #EchipaDelia#D", este mesajul petiției.

[citeste si]

Amintim că Francesca Nicolescu, Ad Libitum, Jeremy Ragsdale și Pierluca Salvatore merg în finala X FACTOR 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel