Urmărește emisiunea live


Televizoare cu senzori de mişcare şi comandă vocală

consumer-electronics-show-afp
consumer-electronics-show-afp

Marii producători de televizoare prezenţi la Consumer Electronics Show (CES), cea mai mare expoziţie IT din lume, prezintă modele cu noi caracteristici, precum căutarea pe internet prin comandă vocală sau senzori de mişcare.

Autor:Andrada Axene

LG Electronics şi Lenovo vor prezenta marţi la CES, televizoare care permit utilizatorilor să caute pe internet aplicaţii şi programe prin comandă vocală. Samsung a lansat trei modele de lux, care încorporează tehnologia Smart Interaction, cu senzori de mişcare şi soft de comandă vocală similar Kinect, un accesoriu introdus de Microsoft la consolele Xbox.

Producătorii oferă modele care se conectează la conţinutul online şi wireless la smartphone-uri, tablete şi computere personale. Tehnologia mai bună de afişare şi design-ul mai subţire sunt de asemenea prezente la noile modele, informează mediafax.ro

"Acum poţi porni televizorul doar spunând «Salut televizorule», iar canalele le poţi schimba prin cuvinte sau simple gesturi", a declarat purtătorul de cuvânt al Samsung Ethan Rasiel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel