Teatrul Metropolis te așteaptă la ”Funcționarii”

Cei care iubesc teatrul de calitate sunt așteptați, vineri, 9 martie, de la orele 19.00 la Teatrul Metropolis, unde spectacolul ”Funcționarii”, după A.P. Cehov, te poartă cu grijă și tandrețe în universal cehovian.

Comedia dulce amăruie ”te învăluie şi te face prizonier prin umorul de calitate, energia extraordinară şi performanţă”, susține Ileana Lucaciu.

”Funcționarii” este un discurs regizoral susţinut, ai cărui martori trebuie să fiţi,(…) este un spectacol ce merită a fi văzut, atât pentru consistența sa comică și aluziile la actualitate, cât și pentru a cunoaște mai bine pe tinerii actori de talent și pe un tânăr regizor. Înscris în FNT la secția debut, a prilejuit afirmarea lui Alexandru Mâzgăreanu ca un regizor deosebit. A reușit să construiască spectacolul “Funcționarii” cu fantezie, cu mult haz, cu țintă precisă, o satiră la adresa veșnicei relații funcționar – solicitant”, dezvăluie Ileana Lucaciu.

Regizorul Alexandru Mâzgăreanu, cel care a pus în scenă piesa lui Cehov, mărturisește ce i-a dăruit această dăruire a muncii sale.  “Spectacolul de la Teatrul Metropolis a însemnat în primul rând şansa de a mă „juca” cu o parte din proza lui Cehov şi în al doilea rând oportunitatea de a închega o echipă de actori formată atat din debutanţi (la fel ca şi mine) cat şi din actori consacraţi, unii dintre ei chiar profesorii celor mai sus menţionaţi. 6 însemnări, una mai disperată decât alta, un birou trist şi necăjit şi câţiva funcţionari care se dau într-un spectacol de zile din ce în ce mai nevrozate”, a explicat Mâzgăreanu.

Câteva însemnări disperate ale unor funcționari necăjiți dintr-un birou aflat la subsolul unei clădiri dărăpănate, sau pe scurt, „Funcționarii”, își așteaptă spectatorii, vineri, la Teatrul Metropolis.

Vezi aici programul Teatrului Metropolis în perioada 8-23 martie 2012

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel