Te cunosc de undeva, moment DECISIV

Cel de-al doisprezecelea sezon “Te cunosc de undeva!” își va desemna finaliștii sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 20.00, într-o ediție de colecție a show-ului transformărilor, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, dar și concurenții, vor decide în această seară prin punctele pe care le vor acorda cine se va califica în cea mai importantă gală a acestui sezon.

Așadar, în semifinala “Te cunosc de undeva!”, Lidia Buble se va transforma într-o interpretă columbiană de mare success, Shakira, în timp ce Sebastian Muntean, campionul travestiurilor în acest sezon, o va imita pe colega sa de culise și de canapea, Lidia Buble. Cât de bine va interpreta el cel mai recent hit al Lidiei, “Cămașa”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta aceasta.

În aceeași ediție, Adriana Trandafir va deveni unul dintre cele mai de succes personaje din istoria transformărilor, fenomenala Marina Voica, Julie Mayaya o va aduce pentru prima dată pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe turcoaica Simge, Alin Pascal va fi un băiat frumos, cald, politicos și extrem de talentat, artistul canadian Michael Buble, pe când CRBL își va pune plete și va lua în brațe chitara, ca să-l imite pe Gheorghe Gheorghiu.

Ramona Bădescu va fi pentru o seară Patricia Kaas și va cânta “Elle voulait joeur cabaret”, o piesă pe care artista franceză a dedicat-o parfumaților ani ’30 ai secolului trecut, Cezar Ouatu va îmbrăca un costum popular dobrogean ca să cânte “Sârba din Oltina”, precum Aneta Stan, în timp ce Anisia Gafton îl va imita pe uriașul Louis Armstrong, cu celebrul cântec “Go Down Moses”.

Spectaculoasa semifinală a celui de-al 12-lea sezon al show-ului se va deschide cu un moment special și plin de energie, pe care-l vor susține Pepe, invitatul special al tuturor galelor din acest sezon, și Sebastian Muntean, care se vor transforma în celebrul artist coreean PSY.

Cine sunt cei cinci finaliști ai show-ului “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 20.00, într-o nouă gală a transformărilor spectaculoase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel