Taximetristul violat merită să i se ridice o statuie, spune C.V. Tudor

taximetrist_violat
taximetrist_violat

Cazul taximetristului din Tulcea, violat de ”Angelina” de România, a fost una dintre temele discutate, duminică după amaiază la România TV, în cadrul unei emisiuni în care invitat a fost europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor. După ce a ascultat confesiunea ”victimei” în direct, europarlamentarul a susținut, în stilu-i inconfundabil de pamfletar, că taximetristul merită să i se ridice o statuie pentru că a salvat ”onoarea speciei masculine”.

[caption id="attachment_225226" align="aligncenter" width="640"] Sursa foto: Romania TV[/caption]

"El (Nicolae Stan, taximetristul violat la Tulcea - n.red.) are dreptate, sunt nimfomane de genul ăsta care trag de corpul bărbaților. Eu în tinerețea mea am fost agresat de 2 balerine, m-am opus, am luptat, dar în final s-a rupt patul cu noi. Omul ăsta a salvat onoarea speciei masculine, ar trebui să i se ridice o statuie. El ar trebui să aibă și spor de periclitate. Te-ai gândit vreodată că ea a vrut să te omoare, pentru că tu nu erai capabil și ea era nemulțumită de cum îi faci tu comisioane. Tu să nu te lauzi că esti potent, pentru că te pasc primejdii la fiecare pas. Există riscul să ajungi ca faimosul Terente, în formol la institutul Mina Minovici." au fost replicile lui Vadim Tudor, după ce a ascultat confesiunea taximetristului violat.

Victima violatoarei Luminița din Tulcea, de meserie taximetrist, a explicat la România TV, destul de amănunțit, întreaga scenă a agresiunii, mărturisind că nu a recurs la violență pentru a se apăra, tocmai pentru a nu fi el cel acuzat ulterior de viol sau agresiune.

Citește și Violatoarea Luminița, pe prima pagină în The Sun

Nicolae Stan a precizat că a ajuns în locuinţa Luminiţei Perijoc în urma unui anunț de la dispeceratul de taxi că se caută un taximetrist care să facă nişte comisioane pentru o femeie operată. La primele trei comisioane făcute în aceeași zi pentru aceeași ”domnișoară”, nu a fost nimic neobișnuit a explicat Stan: "Domnişoara Luminiţa s-a purtat foarte normal, mi-a plătit pentru seminţe, mere, nişte pastile, Dunhill albastru şi nişte băutură alcoolică, nişte vin. Mi s-a părut o femeie foarte inteligentă, intelectuală - asculta muzică uşoară", a spus taximetristul.

În schimb, la a patra vizită, situația a scăpat de sub control. "Acum asculta manele, nu mai purta halatul. Era într-un maieu, cu sânii mai la vedere. Am fost tras de mână, a scos cuţitul de la spate şi mi-a spus 'În seara asta vei fi sclavul meu'. Eu i-am spus 'Lasă-mă să fac un duş, să facem ceva ca oamenii majori', dar când mi-a tras pantalonii jos parcă a înnebunit, a dat diavolul peste ea. (...) M-am speriat şi eu. Am citit şi eu câteva cărţi la viaţa mea, m-am temut să nu mă omoare", a spus Stan.

Întrebat de ce nu a reacţionat, taximetristul a explicat: "În situaţia mea, să-mi apăr orgoliul de bărbat şi să pun mâna pe un scaun şi să-i dau cu el în cap... Mă credea pe mine organele de poliţie că eu, ţigan, am fost violat?"

În descrierea scenei, Nicolae Stan, nu a trecut sub tăcere nici perversiunile sexuale: "M-a pus să-i fac sex oral şi după aia m-a trântit pe pat în dormitor. După 10-15 minute de chin, n-am avut nimic în erecţie, nici măcar picioarele", s-a lamentat Nicolae Stan care pune disfuncţia erectilă temporară pe seama prezenţei lamei cuţitului în zona gâtlejului.

Dezamăgită de rezultat, ”violatoarea Luminița” i-a permis victimei să meargă la baie pentru un duș, promițându-i că arma amenințării va dispărea.

Doar că lucrurile s-au precipitat în momentul în care Nicolae Stan a încercat să fugă, acesta fiind interceptat de ”domnișoara Luminița” exact când încerca să deschidă uşa de la intrare. "M-am trezit cu ea în spate, m-a lovit cu cuţitul în mână şi după asta în cap. Eu i-am zis: 'M-ai tăiat'. Ea mi-a zis: 'Ţi-am zis că nu glumesc'. Am împins-o, am fugit în bucătărie şi m-am încuiat acolo. De acolo am sunat la 112. Când a venit poliţia, a deschis uşa în costumul lui Eva şi a insultat organele de poliţie", a spus Nicolae Stan care a fost scos din bucătărie de către poliţişti, în timp ce Luminiţa îi striga "Iubire, iubire, vino încoace".

Întrebat cum îşi explică pornirile lubrice pe care le-a stârnit agresoarei, Stan are o motivare: "N-arăt chiar pierdut sau că sunt un cadavru. Am făcut şi eu sport la viaţa mea".

Negând anumite informații apărute în presă precum că a avut relații extraconjugale și cu alte femei, inclusiv cu o cumnată, Stan a dorit să explice disfuncția erectilă din timpul presupusului atac sexual:  "Am o soţie şi trei copii. Copiii ăştia nu au venit natural, că a umbrit-o Dumnezeu pe soţia mea. Încă mai pot, sunt în putere", a declarat taximetristul în vârstă de 34 de ani.

Despre ironiile prietenilor, cărora trebuie să le facă față, în urma mediatizatului caz de viol, Nicolae Stan a declarat:  "Am trecut de chestia asta, am ajuns o vedetă TV şi mă simt extraordinar de bine, dar lumea vorbeşte fără să ştie cum e să fii cu un cuţit la gât şi cu o nebună care urlă de se aude tot blocul (...) Cu un cuţit la gât, nu poţi să faci nimic, poate să fie şi miss România", a mărturisit victima, care totuși este supărată pe violatoare pentru că nu și-a cerut scuze, atunci când s-au întâlnit pe holurile spitalului în care au fost internați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel