"Tatăl secolului": Un bărbat aleargă la triatlon cu fiica lui bolnavă în braţe

"Tatăl secolului": Un bărbat aleargă la triatlon cu fiica lui bolnavă în braţe
"Tatăl secolului": Un bărbat aleargă la triatlon cu fiica lui bolnavă în braţe

Tatăl unei fete de 13 ani, ce de paralizie cerebrală, aleargă la triatlon cu fiica sa în braţe pentru ca ea să se bucure de aerul proaspăt care îi face foarte bine. Povestea lui a impresionat multe persoane, bărbatul fiind intitulat "Tatăl secolului".

Rick van Beek , în vârstă de 39 de ani, participă la concursurile de triatlon împreună cu fiica sa Madison. El o poartă în braţe pe "Maddy" atunci când aleargă şi face în aşa fel încât aceasta să fie alături de el şi când înoată sau merge cu bicicleta. În acest fel tânăra ce suferă de o gravă afecţiune cerebrală, participă la competiţii. Rick van Beek are şi un nume pentru echipa pe care el şi fata lui o formează: "Team Maddy".

Rick van Beek  a precizat pentru Midland Daily News în ce constă boala fiicei sale: "Trupul îi funcţionează ca unui copil de trei luni şi unul dintre puţinele lucruri care ştim că îi face plăcere este să fie afară, să stea în apă, să simtă cum briza îi ating părul şi faţa".

"Maddy" a fost diagnosticată cu paralizie cerebrală atunci când avea numai două luni.

"A fost una dintre cele mai negre zile din viaţa noastră. Fiecare se roagă să aibă copilul sănătos, timp de opt ani şi eu m-am gândit cât de bine ar fi fost să fie sănătoasă, dar dacă ea nu ar fi fost aşa nu am fi persoanele care suntem astăzi", a adăugat tatăl fetei.

El a început să participe la competiţii în aer liber, deşi fuma 2 pachete de ţigări pe zi.  A început să se antreneze în 2008 pentru fiica sa şi a constatat cât de benefic este acest lucru şi pentru sănătatea sa. "Fata mea este inima mea, iar eu sunt picioarele ei, deşi în unele zile nu poate să fie fizic alături de mine, este mereu în inima mea", spune van Beek.

Spectatorii competiţiilor de triatlon la care "Team Maddy" a participat au fost impresionaţi de van Beek. Cu toate acestea, el refuză să-şi aroge meritele pentru că a inspirat atât de multă lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel