Tatăl lui Bercea Mondial va fi adus cu mandat la tribunal

bercea
bercea

Gheorghe Anghel, zis Felix, a lipsit, din nou, la procesul fiului său Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Gheorghe Anghel este citat ca martor în procesul în care Bercea Mondial este acuzat de tentativă de omor asupra nepotului său, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, infomează Gazeta de Olt.

Autor: Adi Stroescu

berceaO nouă fază cu peripeţii a procesului lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, acuzat de tentativă de omor asupra nepotului său, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, s-a consumat la Tribunalul Olt joi, în jurul prânzului, când trebuia audiat CD-ul cu primele declaraţii.

Audierea n-a mai avut loc, deoarece tatăl lui Ionuţ Anghel, Gheorghe Anghel, zis Felix, nu a fost prezent în sală la începerea şedinţei, deşi existau persoane care susţineau că-l văzuseră anterior. Prin urmare, completul de judecată a fost nevoit să suspende şedinţa pentru 20 de minute, în speranţa că se va da de urma acestuia, acţiune eşuată, ulterior avocatul părţii vătămate susţinând că Gheorghe Anghel nu s-a putut prezenta din cauză că ar fi bolnav.

În aceste condiţii, instanţa a dispus fixarea unui nou termen, pentru 21 noiembrie, când urmează să fie vizionat CD-ul cu declaraţia părţii vătămate, la termenul respectiv părinţii lui Ionuţ Anghel trebuind să fie aduşi cu mandat, iar în cazul în care Gheorghe Anghel nu se va putea prezenta, să fie puse la dispoziţia instanţei actele care să ateste starea sănătăţii acestuia.

Unul dintre avocaţii apărării a solicitat ca „la vizionare să nu participe decât părţile implicate în proces, pentru ca imaginile prezentate să nu apară pe prima pagină a ziarelor şi să facă, astfel, deliciul celor amatori de picanterii“.

Citeşte şi:

Bercea Mondialul le-a spus magistraților că nu el l-a înjunghiat pe nepotul său

Nevasta lui Bercea Mondial urmărită penal pentru instigare la mărturie mincinoasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel