TAROM schimbă meniul de bord

Tarom
Tarom

TAROM va oferi pasagerilor meniuri de bord îmbunătățite începând cu 1 iulie 2013. Pe lângă meniurile standard compania le reamintește pasagerilor că pot comanda și meniuri speciale.

Cursele interne

Pasagerii Economy Class pe cursele interne vor beneficia, în funcţie de oră şi destinaţie, de noul concept Deli bag cu sandwich şi desert. Pe zborurile naționale cu decolare la primele ore ale dimineţii de pe escale interne către Bucureşti vor fi oferite meniuri tip mic dejun - patiserie fina şi variată, precum si fructe confiate la clasa Business. Aceste rute sunt : Timişoara - Bucureşti, Iaşi - Bucureşti, Baia Mare - Bucureşti, Oradea - Bucureşti, Suceava - Bucureşti , Sibiu - Bucureşti, Cluj - Bucureşti.

Cursele externe

Serviciile de catering vor fi îmbunătăţite şi pe cursele externe la Business Class. Astfel, meniurile pe bază de vită au fost înlocuite cu cele pe bază de somon, un peşte bogat în omega 3, vitamine, proteine şi minerale. Meniul principal are la bază somon, curcan sau pui cu diferite garnituri din legume, orez sau paste. La acesta se adaugă o gamă variată de salate şi brânzeturi atent selecţionate. Deserturile meniului de la clasa Business sunt variate şi pot consta în tartă de fructe, chec, mousse sau prăjitură de branză.

La Economy, pe cursele mai lungi de două ore, meniurile au la bază preparate din piept de pui, combinate cu legume, cartofi la cuptor, orez, iar ca desert platoul conţine o brioşă, ciocolată sau fructe. Pentru Economy Class pe cursele externe de până la două ore se introduce conceptul Deli bag cu sandwich şi desert. O altă noutate constă în introducerea vinului sec pentru pasagerii clasei Economy, aceştia putând opta pentru un pahar de vin sec sau demisec.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel