Tăriceanu: M-am simțit umilit de către unii colegi de partid

tăriceanu dc
tăriceanu dc

Călin Popescu Tăriceanu a declarat astăzi în cadrul ședinței Biroului Politic Central, că în ultima vreme s-a simțit umilit de către unii colegi din PNL, subliniind că își rezervă dreptul la o reacție.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a vorbit astăzi pe tema situației politice din Partidul Național Liberal. "Pot să accept totul până la atitudinea unor colegi care mă umileşte. Acest lucru nu-l pot accepta şi de câte ori voi simţi că sunt în această postură, şi din păcate în ultima perioadă au fost câteva ocazii în care efectiv consider că am fost umilit. Atunci îmi rezerv dreptul să reacţionez", a spus liberalul.

În opinia lui Călin Popescu Tăriceanu, într-un partid democratic, fiecare are dreptul la propria sa opinie.

"Eu am dreptul la opinia mea şi o spun în public. Îmi rezerv dreptul de a avea poziţiile mele. Nu am cerut pentru mine nimic, nu am nevoie de vreo funcţie am fost preşedintele partidului, am fost premier nu sunt angajat într-o luptă pentru posturi ministeriale cum sunt alţi colegi", precizează fostul-prim ministru.

În cadrul ședinței Biroului Politic Central al PNL de astăzi, Cătălin Cherecheș și Octavian Bot au propuși pentru excluderea din partid. Călin Popescu Tăriceanu a avut și el un schimb de săgeți cu președintele Crin Antonescu în timpul și după campania electorală a legislativelor, dar liderul liberal a anunțat că poziția de membru a fostului premier nu este în pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel