Târg pentru părinți și copii, în premieră la un centru medical privat

Eveniment Sanador
Eveniment Sanador

Sanador organizează, în perioada 10-13 martie 2016, zilele "Baby Sanador", primul eveniment dedicat viitorilor părinți, organizat, în totalitate, de un furnizor de servicii medicale private.

Participanții la eveniment pot opta pentru pachete de naștere la prețuri promoționale, similare cu cele practicate la târgurile de profil. Pentru viitorii părinți se pot organiza vizite în maternitate, însoțiți de reprezentanții Sanador. Evenimentul va avea loc în sala de la parterul ART Business Center, Str. Buzești, nr. 50, între orele 9:00-18:00. Vor fi prezenți și reprezentanți ai băncilor de celule stem, precum și multe alte surprize, tombole și vouchere de la partenerii Sanador.

Despre SANADOR

Înființat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continuă, în prezent deținând mai multe clinici, laboratoare de analize medicale și cel mai mare spital privat multidisciplinar din țară. Cu o suprafață totală de 23.000 de mp și o capacitate de 402 de paturi, spitalul SANADOR pune la dispoziție o gamă complexă de specialități medicale și chirurgicale și blocuri operatorii dotate la standarde europene.

[citeste si]

Sălile de operație beneficiază de o tehnologie de ventilație și sterilizare de ultimă generație, cu flux laminar si filtre Hepa ce asigură un grad de asepsie 3-4, care face ca infecțiile nozocomiale să fie nesemnificative. Sectia de Anestezie Terapie Intensiva detine un rol crucial in siguranta actului medical chirurgical si este dotata pentru a face fata oricarei interventii chirurgicale. Spitalul SANADOR pune accent pe implementarea tehnicilor chirurgicale cu minimă invazivitate.

În Spitalul Sanador sunt disponibile atât specialități chirurgicale (inclusiv pediatrice), cât şi specialităţi medicale, Cardiologie Intervenţională, Radiologie Intervenţională, Endoscopie Intervenţională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel