Târg de nunți 2017. Rochii din cele mai atipice

La Târgul de nunți din acest an găsiți vrute și nevrute, de la rochiile de mireasă albe și clasice până la cele mai extravagante ținute.

Dacă aveţi planuri de căsătorie, neapărat trebuie să vizitați Târgul de nunți organizat la Romexpo. Veți găsi acolo cele mai îndrăznețe combinații, de la clasic la avangardist și de la tradițional la extravagant.

Rochia din boabe de cafea este doar un exemplu, aceasta reprezând atracţia ediției din acest an a târgului, dar şi una dintre cele mai excentrice şi atipice rochii de mireasă. Lucrată timp de o zi şi o noapte neîncetat, rochia este creată din 2.500 de boabe de cafea, echivalentul a 3 kg, și dintr-un kilogram de lipici.

O nuntă altfel puteți avea și purtând o rochie în ton cu... decorul. Rochia din flori naturale este o noutate pe piața românească și cu siguranță cel puțin va întoarce capetele tuturor. Diana Marinaș a creat o rochie pentru doamnele care vor să fie nu doar speciale, dar și naturale – inclusiv prin ceea ce poartă -, în ziua nunţii lor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel