Tânără, torturată într-un container. Poveste șocantă cu final fericit

O tânără din Australia vorbește despre experiența șocantă de care a avut parte în anul 2012. Aceasta creda că nu va scăpa cu viață.

Nikitah Beadman, din Australia, a fost torturată de fostul ei iubit, pe vremea când avea doar 17 ani. Acum, în vârstă de 21 de ani, povesteșe exepriența șocantă prin care a trecut.

La momentul în care agresorul a săvârșit fapta, cei doi erau deja despărțiți. Tânăra își aduce aminte că adecis să-l părăsească dipă ce tânărul, care e mai mare cu 12 ani, a început să arate semne de agresivitate. Cu toate acestea, Nikitah a luat decizia nefericită de a se duce la o petrecere la care se afla și el, cu scopul de a rămâne în relații amiabile. Robert Galleghan avea însă alte planuri.

”A devenit violent imediat ce am ajuns. Apoi lucrurile s-au agravat. M-a izbit de perete, m-a lovit cu capul de o masă. Invitații au încercat să-l calmeze, dar au renunțat în momentul în care i-a amenințat cu cuțitul. Mi-am dat seama ce va urma. În trecut mă amințase că mă omoară și că mă îngroapă undeva unde nu mp va găsi nimeni”, a declarat fata, potrivit Daily Mail.

Nikitah Beadman își amintește că a fost târâtă într-un container din spatele casei. Agresorul a legat-o, i-a dat chiloții jos, pe care apoi i-a introdus în gură pentru a nu țipa. I-a astupat gura și a violat-o cu fir.

”Nu într-un sex sexual. M-a torturat pentru a se asigura că nu voi avea copii niciodată”, a mai spus tânăra.

De asemnea, agresorul a sărit cu picioarele pe burta tinerei de mai multe ori.

Când au găsit-o polițiștii, Nikitah abia mai respira. Din fericire și-a revenit însă a rămas cu sechele la nivelul nervilor, dar și cu traume psihice. Agresorul, acum în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat la 8 ani de închisoare. La momentul la care faptei el era acnhetat pentru că a atacat un polițist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel