Tânăr de 19 ani bătut crunt de taximetriștii din Galați pentru că murdărea o banchetă

Un tânăr de 19 ani din Galați a fost bătut crunt de mai mulți taximetriști. 

Tânărul își petrecuse ziua de naștere și, împreună cu un alt băiat, voia să ia un taxi. Cadourile primite de băiat au fost cele care l-au deranjat pe taximetrist, pentru că-i murdăreau bancheta din spate. 

Băieții au coborât și taxiul părea că pleacă, moment în care alți taximetriști au venit cu viteză și, cu pumni, picioare și bâte s-au năpustit asupra tânărului de 19 ani. Ei știau că vin să bată un tânăr, fiind chemați prin stație de taximetristul deranjat de bagajele clientului. 

Tânărul de 19 ani a primit de ziua lui, de la taximetriștii violenți, 18 zile de spitalizare. În plus, i-au furat și telefonul, după cum se vede chiar pe camerele de supraveghere. A fost deschis dosar penal și sunt căutați taximetriștii violenți.  

Pe grupurile de taximetriști de pe rețeaua socială Facebook video cu tânărul bătut și orice discuție despre subiect este imediat ștearsă, după cum ne-au relatat chiar cititori DCNews care ne-au trimis filmarea care circulă pe Internet. 

Ce spune compania de taxi 

"În urma incidentului mediatizat, se desfășoară o anchetă atât internă,cât și a organelor abilitate. Cum scuzele în astfel de situații sunt de prisos, vă asigurăm că vor fi aplicate cele mai aspre măsuri, mai exact eliminarea din firmă. Pe această cale, dorim să vă aducem la cunostință că Samataxi are ca angajați doar personalul din dispecerat, șoferii fiind angajați ai colaboratorilor. Când vom avea informații concrete, vi le vom transmite", scriu reprezentanții firmei Samataxi, pe Facebook. 

VEZI AICI VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel