Surpriză la alegerile din PSD! Anunțul făcut de Ecaterina Andronescu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, este singurul candidat la alegerile interne din cadrul organizației PSD București, astfel că rezultatul final este unul ușor de preconizat, dacă nu cumva apare vreo candidatură surpriză pe ultima sută de metri.

Actualul președinte al PSD București, Ecaterina Andronescu, despre care se zvonea că s-ar putea înscrie în cursa pentru un nou mandat, a anunțat, joi, în deschiderea Conferinței în care va fi ales noul președinte al filialei, ca îl susține pe Robert Negoiță.

"Niciodată n-am fost de părere că funcția face omul, ci omul, prin ceea ce este el, dă valoare funcției pe care o gestionează. De aceea vreau să vă spun că în momentul în care am aflat că dl primar al Sectorului 3 dorește să candideze la șefia organizației de București am considerat că este potrivit să-l incurajăm să ducă organizația mai departe. Eu rămân un om dedicat, așa cum am fost mereu, așa m-am format, un om cu disponibilitate către cei care au probleme, un om care nu poate sa spună ‘Nu mă implic, nu mă interesează’", a declarat Ecaterina Andronescu, potrivit stiripesurse.ro.

Vezi și: ALEGERI pentru șefia PSD. Candidat surpriză susținut de Liviu Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel