ALEGERI pentru șefia PSD. Candidat surpriză susținut de Liviu Dragnea

Conferința Extraordinară a Organizației PSD București are loc, joi, la ora 18:00, la Palatul Parlamentului. La conferință participă și președintele interimar, Liviu Dragnea.

În cadrul Conferinței Extraordinare a Organizației PSD București nu vor fi aleși candidații pentru primăriile de sectoare și Primăria Capitalei, ci doar președintele Organizației PSD București, președintele executiv și Consiliul Organizației PSD București.

Ulterior, Consiliul se va reuni și va vota președintele executiv, dacă acesta nu va fi ales de către plen, vicepreședinții, secretarii organizației, al căror număr este în funcție de numărul departamentelor stabilite de noul președintele. Votul în consiliu poate avea loc în seara aceasta sau în zilele următoare.

Cele mai mari șanse pentru șefia PSD București le are Robert Negoiță, care și-a anunțat candidatura. El este sprijinit de Liviu Dragnea, cât și de Codrin Ștefănescu, coordonatorul interimar al organizației PSD București.

În timpul ședinței orice membru al PSD București își poate anunța candidatura, la președinția organizației. Surse PSD spun că Ecaterina Andronescu ar urma să intre în cursă în ultimul moment. Fostul ministru are două handicapuri în cursa pentru șefia organizației: asocierea, ca imagine, cu echipa lui Marian Vanghelie și cu dosarul Microsoft.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel