Surpriză: Ce localitate din România a fost premiată de CE pentru turism

Jurilovca
Jurilovca

Comisia Europeană a anunțat că va premia luni seara o localitate din România, pentru turism accesibil persoanelor în vârstă şi celor cu nevoi speciale. Este vorba despre Jurilovca, din județul Tulcea, care va fi premiată alături de alte 18 localități europene.

[caption id="attachment_387748" align="alignleft" width="310"] foto: turism-360.ro[/caption]

"Jurilovca este situată într-un peisaj de basm în apropiere de Marea Neagră şi de Delta Dunării, o zonă umedă unică şi o localitate aflată în patrimoniul mondial al UNESCO pentru biodiversitatea şi peisajele sale uimitoare", este descrisă localitatea din judeţul Tulcea în comunicatul CE, conform Mediafax.

Premiul a fost acordat ca urmare a strădaniilor autorităţilor locale de a primi "vizitatori de toate vârstele din întreaga Europă". "Se fac eforturi pentru ca toţi vizitatorii, în egală măsură, să petreacă o vacanţă plăcută aici. Centrul local pentru turişti îi ajută pe toţi vizitatorii să găsească răspunsuri la orice întrebări au pe parcursul şederii lor în regiune", mai arată comunicatul.

Pe lângă Jurilovca, vor mai primi "Premiul european de excelenţă pentru turism accesibil" localităţi turistice din Austria, Belgia, Croaţia, Cipru, Cehia, Estonia, Franţa, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, Slovenia, Spania şi Turcia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel