SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie. Cum te va influenţa în funcţie de ZODIE

Rodica Mitu / 30 ian 2018 / 14:35 Salveaza PDF Comentarii

Pe 31 ianuarie va avea loc un fenomen rar, mai exact Super Luna Albastră.

Și semnele zodiacale vor fi influențate de acest fenomen care se întâmplă după mai bine de 150 de ani.

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Berbec
Vei găsi sentimentul de echilibru prin energiile acestei luni pline. Vei putea realiza lucruri pe care în mod normal ai putea să le realizezi într-o perioadă lungă de timp. Acum trebuie să te concentrezi pe a-i ajuta pe ceilalţi.  

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Taur
Tot ce trebuie să faci este să laşi lucrurile să vină de la sine. Nu forţa nimic. Obiectivele tale vor fi atinse în curând şi această experienţă îţi va aduce ceva uimitor.

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Gemeni
Acesta este un moment destul de contradictoriu pentru tine. Trebuie să fii pregătit pentru orice. Vei fi trădat de cineva apropiat într-un mod pe care nu ţi l-ai imaginat niciodată.

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Rac
Această lună va fi un pic prea nebună pentru tine, însă în sensul bun al cuvântului. Vei câştiga ceva ce nu ţi-ai dat seama că îţi doreai de fapt.

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Leu
Vei ieşi din lumina reflectoarelor pentru puţin timp, dar acest lucru te va ajuta să îţi dai seama cine eşti cu adevărat. Nu lăsa acest lucru să te tragă în jos, păstrează-ţi capul sus şi bucură-te de lucrurile mici.

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Fecioară
Vei avea parte de momente teribile pentru că vei trăi ceva destul de dureros. Nu investii prea mult în relaţii acum, ceva ar putea să meargă prost.

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Balanţă
Vei simţi că nu îţi găseşti locul şi vei căpăta frustrări pentru o lungă perioadă de timp. Nu lăsa ca aceste senzaţii să te consume. Poţi schimba lucrurile dacă faci eforturi în acst sens. Doar pentru că ai intrat într-o rutină, nu înseamnă cu nu poţi ieşi din ea.

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Scorpion
Vei avea parte de multă suferinţă şi durere în următoarele săptămâni. Vei fi devastată, dar trebuie să îţi aminteşti că există întotdeauna o luminiţă la capătul tunelului. Fii ancorată în prezent şi trăieşte clipa!

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Săgetător
Trebuie să te concentrezi şi să te aduni dacă vrei ca lucrurile să funcţioneze pentru tine. Nu poţi trăi ca până acum. Luptă pentru obiectivele tale, să stai în aşteptare nu îţi poate aduce nimic bun.

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Capricorn
Vei obţine o promovare. Lucrurile se mişcă pentru tine în direcţia bună. Trebuie să laşi sentimentele deoparte şi să nu le laşi să îţi influenţeze acţiunile.

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Vărsător
Ceva care te-a tras înapoi va dispărea din viaţa ta. Vei simţi că o greutate imensă ţi se va lua de pe umeri.

[citeste si] 

SUPER LUNA ALBASTRĂ, 31 ianuarie 2018. Peşti
Vei trece prin ceva intens, potrivit eva.ro. Nu lăsa acest fenoment să te deranjeze prea mult. Încearcă să nu iei decizii importante şi totul ar trebui să fie bine.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22