Supa care vindecă zeci de boli. Iată cel mai vechi LEAC

Supa de oase este cel mai vechi leac din întreaga lume care vindecă zeci de boli. 

Legumele fermentate sau anumite lactate sunt benefice pentru sănătate, însă mai există o altă mâncare cu proprietăți miraculoase, care începe să fie renumită, aceasta fiind supa de oase, potrivit realitatea.net.

Beneficiile supei de oase includ vindecarea intestinului permeabil, controlarea intoleranțelor și a alergiilor, reducerea celulitei și îmbunătățirea sistemului imunitar.

Toate supele de oasele, indiferent că este vorba de carne de vită, de pui, miel sau pește, sunt incluse în dietele tradiționale din multe culturi și bază a unor bucătării rafinate. Acest lucru se datorează densității de nutrienți din supa de oase, care este, de asemenea, ușor de digerat, aromată și cu proprietăți curative.

Supa de oase conține minerale 

Cercetătorii în nutriție Sally Fallon și Kaayla Daniel de la Weston A. Price Foundation susțin că supa de oase conține minerale pe care organismul le poate absorbi cu ușurință: calciu, magneziu, fosfor, siliciu, sulf și altele. Un studiu efectuat pe supa de oase de pui la University of Nebraska Medical Center a arătat că aminoacizii conținuți au capacitatea de a reduce inflamația în sistemul respirator și de a îmbunătăți digestia, scrie ziaruldesanatate.ro. De asemenea, cercetarea a constatat și stimularea sistemului imunitar și vindecarea unor afecțiuni, precum astmul, alergiile sau artrita.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel