”Sunt un pedofil, nu un monstru”. Textul viral al unui bărbat

Textul scris de un bărbat pe o publicație online a devenit viral.

Un bărbat din SUA a scris un text pentru o publicație online în care le cere oamenilor să-l accepte ca pedofil susținând că ”orientarea sa sexuală” nu îl face un ”monstru”.

Todd Nickerson din Tennessee spune că atracția către copii l-a împins de mai multe ori în pragul sinuciderii. Bărbatul susține că nu a molestat niciodată un copil. Acesta s-a născut fără mâna dreaptă și cu probleme la vezică, ce l-au făcut să fie introvertit și timid. A fost molestat când era copil de un bărbat, prieten de familie.

În textul intitulat ”Sunt un pedofil, nu un monstru”, Todd sune că a dezvoltat un sentiment de inferioritate în momentul în care a realizat că este atras de copii.

”Sunt blocat într-o orientare sexuală, într-o preferință pentru o categorie de oameni care moral, psihologic și legal nu pot avea sentimente de reciprocitate cu mine”, scrie acesta.

[citeste si]

Todd Nickerson este de părere că mai mulți factori pot duce la o astfel de atracție către copii, printre care abuzurile sexuale, mediu în cre a crescut sau gena.

”Să recunoști că ești atras sexual de copii, înseamnă să recunoști cea mai blamată situație de pe planetă. Îți încheie șansa de a avea o viață morală”, mai scrie barbatul.

”Nu sunt un monstru. Nu am atins un copil în sens sexual niciodată în viața mea. Nici nu urmăresc pornografie infantilă”, sune acesta.

Bărbatul respinge ideea că toți pedofili abuzează copii și spune că aceștia ar trebui tratați ca niște oameni cu un handicap major, de care trebuie să scape.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel