Subway, cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food vine în România. Unde și când se vor deschide primele magazine

subway
subway

Cel mai mare lanţ de magazine tip fast food din lume, Subway, vizează într-o primă etapă, toate oraşele cu peste 200.000 de locuitori din România.

Prima inaugurare va fi în Bucureşti, într-un mall.

Restaurantele Subway vor fi operate de antreprenori locali , în momentul de faţă, societatea fiind în negocieri cu mai multe companii din România pentru preluarea francizei, în vederea deschiderii a unuia sau a mai multor locaţii, a declarat pentru money.ro, Adrian Gheorghe, managing director ThinkBig International, compania de consultanţă care lucrează pentru Subway

Reprezentanţii ThinkBig International spun că, într-o primă etapă de dezvoltare, Subway intenţionează să deschidă restaurante în toate oraşele cu peste 200.000 de locuitori, primul vizat fiind Bucureştiul. Extinderea galopantă a fost confirmată şi de Directorul de dezvoltare regională pentru Europa şi de Est Subway, Martin Princ. Din estimările acestuia, în patru ani, lanţul Subway va număra până la 60 de unităţi noi în România.

„România este o ţară foarte interesantă din punct de vedere a francizării. În ultimii ani, România a devenit o ţară atractivă prin creşterile înregistrate. Credem că cea mai intensivă dezvoltare va avea loc în Bucureşti, cel de-al şaselea oraş ca mărime din UE," afirma Martin Princ.

Din 2010, grupul american Subway a devenit cel mai mare lanţ de restaurante tip fast-food din lume, compania detronând atunci Mc Donald's din punct de vedere al numărului de unităţi. La data de 1 ianuarie 2011, Subway avea 33.479 de restaurante la nivel mondial şi vânzări de 15,2 miliarde de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel