Strict autentic: de ce a sunat un fotomodel la 112

La numărul 112, mulți oameni sună fie cu motive întemeiate, fie din cauze care mai de care mai ciudate. De această dată, un fotomodel din Satu Mare a reușit să uimească pe toată lumea din cauza motivului pentru care a apelat 112.

Daiana Feher a sunat la numărul de urgență pentru a se plânge că i s-a rupt tocul de la un pantof. Polițiștii care s-au deplasat la locul incidentului, în loc să-i repare tocul, au dus-o la Poliție și au sancționat-o pentru apel abuziv la numărul unic de apeluri de urgență, scrie presa locală.

Blondina a sunat la 112 în noapte de luni spre marți, solicitând intervenția unui echipaj de poliție pentru că i s-a rupt tocul de la pantof. Echipajul de poliție a găsit-o în stare avansată de ebrietate, iar după ce s-au distrat pe seama problemei au condus-o la sediul Poliției. Probabil vrăjiți de frumusețea fotomodelului, polițiștii au fost îngăduitori și i-au dat doar avertisment. Chiar dacă, în alte cazuri, asemenea ”glume” sunt sancționate aspru, scrie

La o zi după incident, Daiana Feher a revenit la Poliția municipiului Satu Mare, plângându-se că polițiștii care luni noapte au ridicat-o de pe stradă i-ar fi furat portmoneul. Reclamația depusă de fotomodel va fi verificată de șefii Poliției municipiului Satu Mare.

FOTO: Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel