Ștranduri deschise în 2015. Cele mai căutate ștranduri din București! Unde putem înota şi face plajă

Strand
Strand

Zeci de ştranduri, piscine şi parcuri de distracţie acvatice îşi deschid porţile în această vară în Bucureşti.

Divertiland îşi deschide porţile vineri, 12 iunie. Preţul unui bilet  porneşte de la 25 de lei şi poate ajunge până la 65 de lei, în funcţie de ziua în care vizitatorul vine în parcul acvatic şi de vârsta acestuia.

Tot pe 12 iunie îşi deschide porţile şi Water Park. Preţul unui bilet de intrare pentru un adult costă în timpul săptămânii 30 de lei, în timp ce în weekend preţul este de 50 de lei

Cei care preferă să înoate şi să se relaxeze, fără tobogane şi agitaţie prea mare, pot alege una dintre piscinele deschise în Capitală sau în apropierea oraşului.

Spre exemplu, piscina Ambasad'Or, situată în Otopeni, şi-a deschis recent porţile pentru vizitatori, iar preţul unui bilet de intrare, în timpul săptămânii, costă 40 de lei, în timp ce în weekend acesta este cde 50 de lei.

O altă piscină căutată de bucureşteni este cea aflată în complexul Daimon Club de lângă Parcul Tineretului din Capitală. Prețul este de 40 de lei în timpul săptămânii. În weekend prețul este de 60 de lei, conform adevarul.ro.

Aqua Garden Militari Residence se află pe strada Rezervelor, iar preţul unui bilet de intrare este 30 de lei în timpul săptămânii şi 50 de lei în weekend.

Vara aceasta, ofertele sunt pentru fiecare buzunar, iar cei care vor să se distreze cu bani mai puţini pot alege strandurile de cartier.

Aici, preţul unui bilet de intrare porneşte de la 15 lei. Spre exemplu, unul dintre cele mai ieftine ştranduri bucureştene este Berceni. Aici, preţul unui bilet, de luni până duminică, este 15 lei.

Un alt ştrand căutat din Bucureşti este Tineretului. Acesta este modern şi accesibil pentru toate buzunarele. Preţul unui bilet de intrare, de luni până vineri, este 20 de lei, în timp ce în weekend vizitatorii trebuie să scoată din buzunar 30 lei. 

Ştrandul Cara (Titan), situat pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitală, are cinci bazine, printre care unul olimpic cu o adâncime de doi metri. Ştrandul este deschis şi ziua şi noaptea, iar preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel