Stolojan dărâmă "Bugetul cetățeanului": "este bugetul cleptocrației"

stolo
stolo

Prezentarea bugetului de către Victor Ponta a fost "un show" confuz, a declarat Referitor la "starea națiunii", Stolojan a spus că discursul premierului a fost "un show" și că așteptările sale ca Victor Ponta să poată prezenta bugetul într-o manieră în care cetățenii să-l poată înțelege au fost spulberte. "Din păcate, o confuzie mai mare în prezentarea unui proiect de buget nu am văzut până acum", a adăugat Stolojan. Europerlamentarul PDL a argumentat că "buget e intitulat pompos"- "Bugetul cetățeanului"-, dar, de fapt, este "bugetul cleptocrației instaurate de partidele politice în România, care e pur și simplu ca o ventuză pe fiecare capitol de cheltuieli". Spre exemplu, Stolojan a menționat de cazul administratorului de la Hidroelectrica, care a încheiat contracte cu propria firma de consultanță, iar Ponta a venit cu replica "Nu-i nimic, au fost toți de acord".

"Toți sunt de acord să ia cât mai mult din ceea ce se cheamă banul public. A spune că acest buget e al cetățeanului este pur și simplu o glumă, o farsă de-a domnului Ponta", a declarat Stolojan într-un interviu pentru Ziare.com.

De asemenea, europarlamentarul PDL a găsit Guvernul Ponta "demn de Caragiale", pentru că nu cunoaște numărul funcționari publici pe care îi plătește, dar vrea să taie cheltuieli într-o maniera care "va produce un haos în administrația publică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel