Cum să ții boala departe în 2018

sanatate
sanatate

La finalul fiecărui an, oamenii își fac o listă de proiecte pentru anul care tocmai se apropie. Iată o serie de sfaturi care te vor ajuta să fii sănătos în anul 2018.

Trebuie să începi să faci aceste modificări începând de azi, dacă vrei să fii sănătos în anul care tocmai se apropie, notează nytimes.com.

1. Dormi cât mai mult

Somnul este foarte important pentru a fi sănătos, dar nu toată lumea doarme cât ar trebui. Creează-ți obiceiuri pozitive de somn, ritualuri care să te liniștească și care să te pregătească pentru somn.

2. Mergi cu bicileta

Încearcă să iei în calcul să mergi la birou cu bicicletă. Vei fi mai sănătos și vei economisi banii pe care îi dai pe combustibil.

3. Învață să gestionezi nivelul stresului

Stresul poate fi declarat dușmanul numărul unu al generației actuale. Dacă vrei să fii sănătos în 2018, învață să îl gestionezi.

4. Apucă-te de  yoga

Yoga este un bun exercițiu antitres care poatea avea un impact major atât asupra sanatii fizice, cât și asupra sănătății mintale.

5. Depășește gândirea negativă

Redu-ți la tăcere gândurile negative și lasă optimismul să între în viață ta.

6. Tonifiază-ți mușchii

Exercițiile de tonifiere a mușchilor pot fi o adevărată binecuvântare pentru sănătate. Mușchi tonifiati înseamnă o circulație mai bună a sângelui și o oxigenare profundă a celulelor.

7. Ieși la alergat

Potrivit unui studiu recent, în urma căruia s-a descoperit că persoanele care obișnuiesc să alerge trăiesc mai mult decât persoanele care nu fac jogging, chiar dacă aleargă încet și mai fumează din când în când, beau sau sunt supraponderali. Nicio altă formă de mișcare studiată nu a avut un asemenea impact asupra speranței de viață precum alergatul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel