Stevie Wonder, gest impresionant pentru Prima Doamnă a SUA

Celebrul muzician american Stevie Wonder i-a cântat serenade lui Michelle Obama, în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon difuzată în direct miercuri seară. În semn de apreciere pentru cea care este încă Prima Doamnă a Statelor Unite, Stevie Wonder a schimbat versurile a două melodii, informează BBC.

Cuplul prezidențial al SUA, Michelle și Barack Obama, se pregătește să părăsească, la 20 ianuarie, Casa Albă, însă, miercuri, încă Prima Doamnă a Statelor Unite a apărut în direct la emisiunea lui Jimmy Fallon de la NBC pentru a-și lua la revedere.

Pentru că ea a declarat că Stevie Wonder este cântărețul său preferat, apreciatul muzician nevăzător a fost invitat în platou unde a interpretat piesele "Isn't She Lovely" și "My Cherie Amour". Special pentru această ocazie, Stevie Wonder a schimbat însă versurile în "Michelle is lovely" și "My Michelle Amour". De asemenea, versul "How I wish that you were mine" (Cât mi-aș dori să fii a mea) a devenit "You'll always be first lady in our life" (Întotdeauna vei fi prima doamnă din viețile noastre), scrie Agerpres.

Înaintea recitalului, Wonder i-a declarat Primei Doamne, în semn de apreciere, "I love you, Michelle".

În cadrul acestei ultime apariții la showul lui Jimmy Fallon în calitate de Primă Doamnă, ea i-a scris un mesaj de mulțumire soțului său alintându-l "vulpea mea argintie".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel