Stevie Wonder, gest impresionant pentru Prima Doamnă a SUA

Celebrul muzician american Stevie Wonder i-a cântat serenade lui Michelle Obama, în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon difuzată în direct miercuri seară. În semn de apreciere pentru cea care este încă Prima Doamnă a Statelor Unite, Stevie Wonder a schimbat versurile a două melodii, informează BBC.

Cuplul prezidențial al SUA, Michelle și Barack Obama, se pregătește să părăsească, la 20 ianuarie, Casa Albă, însă, miercuri, încă Prima Doamnă a Statelor Unite a apărut în direct la emisiunea lui Jimmy Fallon de la NBC pentru a-și lua la revedere.

Pentru că ea a declarat că Stevie Wonder este cântărețul său preferat, apreciatul muzician nevăzător a fost invitat în platou unde a interpretat piesele "Isn't She Lovely" și "My Cherie Amour". Special pentru această ocazie, Stevie Wonder a schimbat însă versurile în "Michelle is lovely" și "My Michelle Amour". De asemenea, versul "How I wish that you were mine" (Cât mi-aș dori să fii a mea) a devenit "You'll always be first lady in our life" (Întotdeauna vei fi prima doamnă din viețile noastre), scrie Agerpres.

Înaintea recitalului, Wonder i-a declarat Primei Doamne, în semn de apreciere, "I love you, Michelle".

În cadrul acestei ultime apariții la showul lui Jimmy Fallon în calitate de Primă Doamnă, ea i-a scris un mesaj de mulțumire soțului său alintându-l "vulpea mea argintie".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel