Steven Tyler în autobiografia sa: Mi-am prizat Porsche-ul, avionul personal şi casa

Steven_Tyler
Steven_Tyler

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a relatat într-un interviu recent felul în care şi-a risipit averea în anii '80, cheltuind 20 de milioane de dolari pe droguri, din cauza cărora a fost foarte aproape de a ajunge falit.

În ciuda faptului că era unul dintre cele mai mari staruri rock în anii '80, Steven Tyler afirmă că în acea perioadă era aproape falit, deoarece îşi cheltuia banii pe cocaină şi heroină, scrie Mediafax.

"Am risipit 20 de milioane de dolari. Mi-am prizat Porsche-ul, mi-am prizat avionul personal, mi-am prizat propria casă în acea risipă de alcool şi droguri, care m-a făcut să mă simt pierdut", scrie Steven Tyler în autobiografia sa, care va fi lansată în această săptămână.

Steven Tyler, unul dintre membrii juriului emisiunii "American Idol", spune că drogurile reprezentau o parte atât de importantă din viaţa lui de atunci, încât obişnuia să ia cu el pe scenă această parte atunci când cânta cu Aerosmith.

"Mi-am adus «dulăpiorul cu medicamente» pe scenă, într-o tobă. Pe fundul ei se afla o cupă cu cocaină, heroină şi marijuana. În altă tobă aveam o sticlă de Coca-Cola cu Jack Daniels", a adăugat solistul american în vârstă de 62 de ani.

Steven Tyler, tatăl actriţei Liv Tyler, s-a internat de mai multe ori în clinici de tratare a dependenţei de alcool şi droguri şi se consideră foarte norocos că este încă în viaţă, ţinând cont de abuzurile din trecut.

Rockerul spune totodată că, deşi admiratoarele sale erau numeroase, singura femeie celebră cu care dorea să aibă o aventură în anii '70 - '80, celebra Joan Jett, i-a refuzat propunerea.

Autobiografia semnată de Steven Tyler, intitulată "Does the Noise in My Head Bother You?", va fi lansată marţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel