Steve Jobs a fost aproape să vomite la prima sa apariție televizată - VIDEO

STEVE-JOBS-APPLE
STEVE-JOBS-APPLE

Cine ar fi crezut că un om ca Steve Jobs, CEO-ul Apple, care este un personaj carismatic şi un abil prezentator a avut mari probleme la prima sa apariție televizată, când a fost foarte emoționat şi era cât pe ce să vomite.

Toate lansările de produs Apple sunt efecutate de Steve Jobs (53 de ani). Acesta se descurcă foarte bine în faţa publicului şi a camerelor de luat vederi. La prima sa apariţie TV, însă, Steve Jobs a avut mari emoţii, care i-au provocat o stare de rău, transmite capital.ro.

Steve Jobs a apărut prima dată pe micul ecran în anul 1978, la vârsta de 24 de ani. Acesta a fost invitat la un post de televiziune din San Francisco, KGO să vorbească despre Apple. Pe durata pregătirilor, înainte să intre în direct, acesta a avut mari emoţii şi a spus: “Să îmi arătaţi unde este baia, pentru că îmi este rău şi s-ar putea sa vomit… nu glumesc”.

Steve Jobs se află, în prezent, în concediu medical, până la sfârşitul lunii iunie. În absenţa lui Jobs, Tim Cook, COO ( Chief Operating Officer)  conduce compania. În luna august a anului 2004, Steve Jobs a fost operat de cancer pancreatic, iar în 2009 a lipsit aproape şase luni deoarece a suferit un transplant de ficat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel