Urmărește emisiunea live


STEP UP 5. STEP UP: ALL IN (DANSUL DRAGOSTEI: BĂTĂLIA STARURILOR), din 22 august în cinematografe

"Step Up: All In" sau "Dansul Dragostei: Bătălia Starurilor" reunește vedetele din părțile anterioare ale cunoscutei serii, într-un film de la care vei pleca în pași de dans.

"Dansul Dragostei: Bătălia Starurilor" prezintă povestea lui Sean (Ryan Guzman), liderul trupei de dans "The Mob". După o perioadă nefastă petrecută în Los Angeles, membrii trupei decid să se întoarcă în Miami - orașul din care provin, pentru a supraviețui.

Însă Sean nu renunță la visul său de a-și câștiga existența din dans și, alături de vechiul prieten Moose (Adam G. Sevani), își formează o nouă echipă, "LMNTRIX", cu care se înscrie la concursul "The Vortex", desfășurat în Las Vegas.

Pe lângă cei doi, în "Dansul Dragostei: Bătălia Starurilor" reapar Andie (Briana Evigan), Eddy (Misha Gabriel), Jason (Stephen Boss) sau Camille (Alyson Stoner).

La "The Vortex", Sean își întâlnește foștii colegi - de data asta din postura de adversari - și își pierde cei mai importanți dansatori din trupă - pe Moose și Andia, iar lupta sa pentru victorie pare sortită eșecului.

Desele momente emoționante din film sunt presărate cu întâmplări care stârnesc râsul și în multe situații "Dansul Dragostei: Bătălia Starurilor" te determină să te ridici de pe scaun și să execuți câteva mișcări de dans.

"Step Up: All In" rulează din 22 august în cinematografe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel