Stelian Tănase scrie pe blog cu greșeli, ca pe Facebook

stelian-tanase-blog
stelian-tanase-blog

Prescurtări, fraze scurte și dinamice, unele diacritice lipsă și mici greșeli de ortografie strecurate. Așa a scris Stelian Tănase ultimul articol de pe Redăm o parte din articolul publicat de Stelian Tănase astăzi despre directorul FMI:

„în vizită Christine Lagarde, director FMI. Sta pină mîine, două zile pentru România, o ţară mica e f mult. Vizita ei e binevenită. D-na, franţuzoaică, este în fcţ de cind Dominique Sttruss Kahn s-a retras in imprejurarile ştiute. Lagarde are multe probleme de rezolvat cu europenii, cu Banca Centrală, cu zona euro. Şi dacă multţ s-au aşteptat la un sprijin din partea ei, s-au înşelat. Jocurile la Washington DC sunt mult mai complicate pentru a-i permite dnei Lagarde să fie prea patrioată. Iar criza care ţine din 2008 a mărit tensiunile între SUA si Europa la maximum şi nu  are o prea mare libertate de acţiune in divergenţele transatlantice, dar nici pe continent, sa intervină activ  intre Paris şi Berrlin, între Londra si Bruxelles”.

Stelian Tănase ne-a infirmat că ar fi scris în acest fel intenționat și ne-a spus că nu a folosit decât prescurtări pe care le folosește și presa internațională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel