STEAUA SUFLETULUI. Ultimul episod miercuri

Serialul Steaua Sufletului se termină miercuri, 10 ianuarie.

STEAUA SUFLETULUI, ultimul episod. Serialul a debutat în decembrie la Kanal D. Fikret Karakaya, unul dintre cei mai bogați și influenți oameni din regiunea Cappadocia, vrea să se căsătorească cu tânăra și frumoasa Zühre. Tatăl fetei își aduce fata la conacul de la Niğde pentru nuntă. Zühre provine dintr-o familie foarte săracă știe că tatăl ei o „vinde" pentru o bucată de pământ, pentru a-și putea întreține familia, însă tânăra nu acceptă sub nicio formă o astfel de căsătorie. Odată cu ajungerea ei la conac, Zühre începe lupta pentru eliberare și supraviețuire. Întâmplarea face că în împrejurimile conacului tânăra să-l cunoască pe Seyit, un tânăr chipeș care locuiește în vecinătate, cu familia. Drama prin care trece Zühre ajunge la urechile lui Seyit care, de îndată ce o zărește pe tânăra, se îndrăgostește iremediabil de ea. Deși trebuie să stea departe unul de celălalt, Seyit și Zühre se îndrăgostesc iremediabil unul de celălalt.

STEAUA SUFLETULUI, ultimul episod. Miercuri, 10 ianuarie, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări ultimul episod al serialului "Steaua sufletului".

[citeste si]

STEAUA SUFLETULUI, ultimul episod. Joi, 11 ianuarie, tot de la ora 20:00, noul serial turcesc "Dragoste si ura" (titlul original: Ask ve Mavi) intra in casele romanilor, avandu-i ca protagonisti pe Emrah Erdogan si Burcu Kiratli.Telespectatorii ii vor cunoaste, prin intermediul micului ecran, pe Ali (Emrah Erdoğan) si Mavi (Burcu Kiratli), doi tineri care incearca sa isi construiasca un destin impreuna, in pofida destinului potrivnic. In varsta de 30 de ani, Ali o cunoaste pe Mavi, femeia care i-a fost alaturi, prin intermediul corespondentei, timp de 12 ani, atat cat a fost inchis acesta pentru uciderea lui Ahmet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel