Staruri înăscute: Fii lui Britney Spears, alături de mama lor în ultima reprezentare din turneul "Femme fatale"

Sunt copii uneia dintre cele mai celebre cântărețe din toate timpurile. Deci nimic neobijnuit ca cei doi fii a lui Britney Spears, Sean Preston si Jayden James să fi moștenit câteva dintre cele mai bune mișcări ale mamei lor. Perechea adorabilă și-a arătat jocul de picioare, când i s-au alăturat lui Briteny pe scenă, în ultima seară a turneului său "Femme fatale" din San Juan, Puerto Rico.

Autor: C. Roxana

Afacere de familie: fii lui Britney Spears, Sean Preston (față) și Jayden James i s-au alăturat pe scenă, împreună cu prietenul său Jason Trawick.

Sean Preston, în vârstă de 6 ani, și Jayden James, 5 ani, au purtat tricouri identice, în timp ce au fost acompaniați pe scenă de iubitul mamei lor, Jason Trawick. Britney a declarat recent că și-ar susține fii, dacă aceștia ar alege o carieră în showbiz.

Alături de Britney, au mai urcat pe scenă sora ei, Jamie Lynn Spears, nepoata sa Maddie și mama sa Lynn.

Totuși, cântăreața de 30 de ani, a declarat recent într-un interviu, că deși ar fi încântată ca fii ei să o urmeze într-o carieră muzicală, ar încerca sa fie foarte protectivă.

Aceasta a declarat: ,,Cu siguranța aș fi cu ochii pe ei, dar dacă asta își doresc să facă, i-ași lăsa să-și urmeze calea. Dar voi fi foarte protectoare.

,,Nu mi-ași dori ca fii mei să intre in această lume simțindu-se amenințați; nimeni nu te poate pregăti pentru această industrie și pentru aceste experiențe, deci va trebui să mă încred în ei că vor avea instincte bune să-și dea seama ce este bine si ce nu, și ași fi lângă ei să îi ajut. Cred că am experiența necesară.

Britney și-a încântat fanii din toată lumea cu ultimul său turneu, în ultimele 6 luni, si după cum o arată pagina ei de Twitter, artista este supărată pentru ca turneul a ajuns la final: ,,Am terminat! Turneul Femme Fatale s-a terminat oficial

Dar deși turneul s-a terminat, Britney are cu siguranță motive să fie fericită: se va muta în curând într-o nouă vilă luxoasă, pe care familia plătește 25000$ pentru a o închiria.

Conform Radaronline.com, vila de aproape 1000 m2 are o piscină infinită, un cinema propriu, sală de gimnastică si chiar propriul sau pub.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel