Start la CEL MAI MARE FESTIVAL pescăresc din Capitală

Peste
Peste

Cum suntem în postul Paştelui iar în weekend este dezlegare la peşte, cineva s-a gândit că n-ar strica un târg cu peşte cât vezi cu ochii. Se întâmplă de joi până duminică în Parcul Naţional din sectorul 2.

De joi până duminică aveți dezlegare la târgul de pește din Parcul Național din sectorul 2 al Capitalei.

Vor fi 1.000 de litri de borș pescăresc preparat în ceaune uriaşe chiar la faţa locului, anunță un comunicat de presă. Pentru pregătirea acestui festin straşnic organizatorii au chemat maeştri bucătari din toate zonele ţării, care au adus cu ei sute de kilograme de peşte autohton dar şi oceanic.

Pe lângă borş va fi peştele la grătar: un grătar de 2 metri cu ţepuşe pe care se vor aşeza nu mai puţin de 200 de păstrăvi deodată.

[citeste si]

Saramura de crap va fi şi ea la loc de cinste. Pe lângă reţetele tradiţionale, iubitorii de peşte vor primi noi provocări: mulţi vor gusta pentru prima data un Suberek tătărăsc de peşte, gulaș sau papricaș.Toate preparate la faţa locului.

Organizatorii au oferte şi pentru gusturile rafinate: o tonă de raci, midii și fructe de mare. Alte preparate inedite: paella cu fructe de mare, frigărui de creveţi, calamari, tentacule de caracatiţă, tone de raci, rechin, peşte spadă şi scoici midii şi rapane ecologice culese tradiţional din Marea Neagră şi pregătite pe plită în sos de vin, pane sau la ceaun.

Surpriza festivalului vor fi cele 500 de kilograme de scrumbie, trufandaua de sezon. De asemenea, vor fi peste 100 de sortimente de pește: păstrăv, crap, macrou, zărgan, doradă, somon, hering, lup de mare, dorada sau calcan.

Intrarea este liberă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel