Star Wars, Antena 1. Episodul "Trezirea Forței", difuzat miercuri

Seria completă "Star Wars" ("Războiul Stelelor") va continua miercurea aceasta, începând cu ora 21.15, la Antena 1.

Seria completă ”Războiul Stelelor” continuă miercurea aceasta la Antena 1 cu cel de-al șaptelea episod, ”Trezirea Forței”.

Trilogia ”Star Wars - Războiul Stelelor” are milioane de fani în lumea întreagă și este a doua serie cu cele mai mari încasări din lume, după ”Harry Potter”.

"Star Wars: Trezirea forţei" reprezintă al şaptelea film din faimoasa franciză epică ştiinţifico-fantastică creată de George Lucas, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de evenimentele relatate în lungmetrajul "Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi", lansat în 1983. Scenariul prezintă povestea a trei tineri conducători, alături de personaje din filmele anterioare.

Au trecut aproximativ 30 de ani de la distrugerea ultimei Stea a Morții, iar Luke Skywalker, ultimul Jedi, a dispărut. Primul Ordin a preluat puterea de la un Imperiu Galactic decăzut și urmărește să elimine Republica și odată cu ea pe Luke Skywalker. Rezistența, susținută de Republică și condusă de sora geamănă a lui Luke, Leia Organa, i se opune în timp ce-l caută pe Luke pentru a primi ajutorul său.

"Star Wars: Trezirea forţei", de J.J. Abrams, a fost lansat în România în luna decembrie 2015, și a devenit filmului anului după ce a înregistrat încasări de aproximativ 2,7 milioane de dolari (peste 11,3 milioane de lei) şi a fost vizionat de aproape 510.000 de spectatori.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel