Spitalul din Târgu Bujor: Energie verde şi sisteme inteligente de gestionare şi monitorizare a consumului de energie

Foto: Facebook Costel Fotea
Foto: Facebook Costel Fotea

Am lansat oficial un proiect amplu de modernizare a principalului corp de clădire al Spitalului de la Târgu Bujor, a anunțat președintele PSD al Consiliului Județean Galați.

Aproximativ 60% din activitatea spitalului se desfășoară în acest corp de clădire.Pentru prima oară, la Spitalul din Târgu Bujor vor fi instalate panouri fotovoltaice și pompe de căldură, astfel încât o parte din energia necesară funcționării secțiilor medicale să fie asigurată din surse regenerabile. În plus, tot pentru prima oară, la Spitalul din Târgu Bujor vor fi montate şi sisteme inteligente de #gestionare și monitorizare a consumului de energie.

Vor fi realizate lucrări de recompartimentare interioară, va fi înlocuită #tâmplăria exterioară și interioară, se va schimba #acoperișul și va fi modernizat sistemul de climatizare. De asemenea, vor fi reabilitate #instalațiile electrice, termice și de distribuție a apei. De serviciile medicale ale Spitalului din Târgu Bujor beneficiază aproximativ 60 de mii de oameni din zona respectivă.

Valoarea investiţiei este de aproape 5 milioane de lei, fonduri obţinute de către Consiliul Judeţean Galaţi prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, anunță Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel