Speranță pentru bolnavii de CANCER. Medicamentul care omoară orice tumoare

Organizația Mondială a Sănătății anunța, în 2013, că sunt 78.760 de cazuri noi de cancer în România. 400 de copii români mor anual din cauza cancerului. Cercetătorii de la Universitatea Stanford au creat un medicament miracol care ucide orice tip de tumoare canceroasă cu care a intrat în contact până acum. 

Medicamentul blochează proteina CD47 în corp și este transmis un mesaj care duce la înmulţirea celulelor sănătoase. Cercetătorii de la Stanford au descoperit că celulele canceroase creează o cantitate exagerată de proteine. Pe baza descoperirii, oamenii de știință lucrează la un tratament care creează anticorpi pentru a bloca proteina CD47 și protejează sistemul imunitar al organismului de celulele moarte. 

Tratamentul a fost testat pe tumori umane implantate șoarecilor. Tumorile testate sunt cele specifice cancerului de colon, ovarian, la sân, de prostată, de vezică și hepatice. În toate încercările, anticorpul-proteină a determinat sistemul imunitar să distrugă celulele canceroase. Un efect secundar descoperit până acum este slăbirea sitemului imunitar pe termen scurt, scrie inquisitr.com

Cercetătorii au primit recent o finanţare de 20 de milioane de dolari pentru a putea face testele şi pe oameni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel