Spectacolul naturii! Un meteor a explodat deasupra orașului Phoenix, Arizona

Lumina strălucitoare, însoțită de o bubuitură puternică, ce a fost observată pe cerul orașului Phoenix, Arizona (SUA), joi dimineața, reprezintă explozia unui meteorit care a intrat în atmosfera terestră cu o viteză de mii de kilometri pe oră, conform lui Laurence Garvie, cercetător la Centrul pentru Studiul Meteoriților din cadrul Universității de stat din Arizona, scrie portalul msn.com.

Conform lui Garvie, lumina puternică de pe cer nu provenea de la o ploaie de meteoriți, ci mai degrabă de la prăbușirea unei singure roci cosmice care s-a intersectat cu Terra.

Înregistrarea video arată că cerul a devenit brusc luminos și din ce în ce mai strălucitor. A urmat o bubuitură puternică ce a trezit mulți localnici din somn. Apoi lumina de pe cer a scăzut în intensitate.

Unul dintre martori, o femeie din Snowflake, statul Arizona, a povestit că s-a trezit din cauza unui zgomot foarte puternic, crezând că cineva încearcă să intre în locuința sa. Ea a verificat ce arată camera de filmat din fața ușii locuinței cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil și a văzut o explozie intensă de lumină pe cer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel