Spectacolul naturii într-o imagine senzațională, vânată ani de zile

O fotografie rară, care surprinde în același cadru un fulger şi un curcubeu, a fost realizată în apropiere de Marana, un oraș din Arizona. 

Greg McCown, un fotograf de 42 de ani din Tucson, Arizona, a reuşit să surprindă, în acelaşi cadru, un fulger şi un curcubeu, după mai bine de șapte ani de când vânează realizarea unei asemenea fotografii. 

McCown, agent de vanzari imobiliare din Tucson, are o pasiune pentru fotografie. În timpul programului de muncă vinde case, însă în orele sale libere vânează imagini de multe ori uimitoare ale spațiului natural și chiar îi îndrumă pe cei care au aceeași pasiune pentru fotografie. 

Norocosul fotograf a vorbit pentru weather.com despre cum a reușit să surprindă imaginea extraordinară a acestui fenomen rar care durează doar o fracțiune de secundă și de ce este nevoie pentru a o realiza.

"În timpul serii este mult mai ușor, deoarece puteți face expuneri mai lungi, de la 10 la 30 de secunde. Fulgerul, de asemenea, iese în evidență mai bine în seara pe un cer întunecat", a explicat Greg McCown.

"Combinația fulgere și curcubeu într-un singur cadru este ceva ce am fost încercat să obțin de mai bine de șapte ani", a mai spus McCown. 

Vezi AICI mai multe fotografii realizate de Greg McCown

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel