Spectacol special pentru Szoby Cseh, organizat de către actori

61345522
61345522

Aflat pe un pat de suferință, lui Szoby Cseh îi sunt alături, pe lângă familie, și marii artiști cu care a colaborat de-a lungul anilor în filmele care unpleau cinematografele.   Florin Piersic a luat  inițiativa organizării unui spectacol: "Alături de Sobi Cseh", fondurile obținute fiind destinate lui Szoby Cseh.

Autor" Sorina Ceugea

[caption id="attachment_333748" align="alignleft" width="310"] www.cancan.ro[/caption]

Florin Piersic și Szoby Cseh umpleau sălile de cinema, în anii 80, cu seria de filme "Mărgelatu". Cei doi au făcut echipa și au jucat împreună, unul în rolul lui Mărgelatul, altui în cel al lui Buza de Iepure în "Drumul oaselor", Trandafirul galben", "Misterele Bucureștilor", "Masca de argint", "Colierul de turcoaze" și "Totul se plătește".

Acum, din păcate, Szoby Cseh este pe un  pat de suferințâ din cauza unui  mielom multiplu și face tratamente costisitoare, iar Piersic îi vine în ajutor și urcă pe scenă într-un spectacol de caritate cum nu s-a mai organizat altul până acum.

Denumit "Alături de Sobi Cseh", spectacolul va avea loc pe 28 iunie, la Sala ArCub (strada Batistei, nr 14, sectorul 2) din București, unde vor fi așteptați prietenii și susținătorii marelui cascador.

Mai mult, pe scenă vor urca și actorii: Maia Morgenstern, Oana Pellea, Carmen Tanase, Maria Buza, Constantin Cotimanis, Mihai Verbitchi, Silviu Biriș si Crina Matei, prețul biletului de intrare fiind de 30 de lei, banii colectați și restul donațiilor, urmând să ajungă la Szoby Cseh.

Donațiile se fac pe perioada spectacolului la urnele special amenajate și în contul: RO09RNCB0318029310470002, deschis la BCR, pe numele:"Cseh Szabolcs Imre".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel