Spartacus plânge! Postura în care nu credeai că ai să-l vezi vreodată - VIDEO

spartacus
spartacus

În toamna anului trecut, fanii serialului Spartacus au fost devastați de vestea morții actorului Andy Whitfield, la 18 luni după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Andy Whitfield avea 39 de ani când s-a stins iar lupta sa cu boala necruțătoare a fost filmată. Imaginile luptei lui Spartacus - Andy Whitfield cu cancerul vor face parte dintr-un documentar emoționant numit "Be Here Now", menit să-i inspire pe toti cei care sunt loviți de această suferință nemiloasa. Zilele trecute a fost lansat un trailer al documentarului iar imaginile i-au impresionat până la lacrimi pe fanii actorului născut în Țara Galilor. "Trebuie să fii de piatră să nu plângi la aceste imagini" au reacționat fanii pe rețele sociale.

Actorul devenit celebru datorită rolului lui Spartacus din serialul "Spartacus: Blood and Sand", difuzat de Starz a primit 25% șanse de supraviețuire atunci când a fost diagnosticat cu boala limfom non-Hodgkinș în septembrie 2010, moment în care a părăsit și serialul.

El și soția sa Vashti au fost de acord ca lupta lui cu boala să fie filmată pentru a-i inspira pe cei afectați de această maladie, să nu renunțe și să caute tot soiul de tratamente chiar și atunci când nu li se dă nicio speranță. Regizorul Lilibet Foster a decis să includă materialul filmat într-un documentar pentru a cărui finalizare mai are nevoie de bani, așa ca îi roagă pe fani să facă donații.

Unele scene sunt realmente greu de privit. Imaginile sunt prezentate de prietenul său din serial - Jai Courtney. Andy apare epuizat, transformat de tratament și plângând ca un copil căutand raspunsuri la intrebarea ce l-a făcut să se îmbolnavească.

"Am fost epuizat dupa primul sezon, eram în dureri și am fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin" povesteste actorul în imagini. Doctorii i-au spus că are de trait între 3-6 luni dacă nu face tratamentul. A mai fost alaturi de soție și copii timp de 18 luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel