Sorin Oprescu a inaugurat seria manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă la Târgul de Crăciun

12182008-95043060
12182008-95043060

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat sâmbătă seară seria manifestărilor care au loc în Parcul Unirii cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

El a afirmat, într-o declaraţie acordată AGERPRES, că a dorit ca prin aceste manifestări să îi bucure pe bucureşteni şi să îi facă să mai uite de ceea ce se întâmplă în jurul lor, de necazurile din ultima vreme. "Sper să reuşesc să-i scot pe bucureşteni din casă de Crăciun şi de Anul Nou", a spus Sorin Oprescu.

Edilul Capitalei s-a întreţinut cu meşteşugarii din zona Unirii şi cu bucureştenii aflaţi în parc. Sărbătorile de iarnă sunt marcate în mai multe puncte ale Capitalei, precum Parcul Unirii, bulevardul Unirii, Piaţa Constituţiei, Parcul Cişmigiu, în aceste zone fiind amenajate locuri de joacă pentru copii, expun meşteri şi artizani populari din diferite colţuri ale ţării, vizitatorii se pot plimba cu trăsura sau cu sania trasă de reni, iar cei mici cu poneii.

Moş Crăciun îi aşteaptă pe micuţi cu daruri, programul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă incluzând concerte susţinute de Grupul Iza din Maramureş, Ansamblul de datini de iarnă şi obiceiuri "Codruleţul" din Vorona, Teatrul "Ion Creangă", grupul de colindători din Ferneziu din Baia Mare, dar şi spectacole susţinute de companii de teatru de animaţie şi recitaluri ale soliştilor Silviu Biriş, Gabriel Cotabiţă, Andrei Tudor - Vank, Trupa Zero.

Primarul general al Capitalei a parcurs drumul de la Piaţa Unirii până la Piaţa Constituţiei pe jos şi de aici în Parcul Cişmigiu.

sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel