Solist trupă rock, anchetat de Serviciile Secrete, după ce a ameninţat că îl va omorî pe președinte

Este anchetat de Secret Service, dupa ce a ameninţat că-l va asasina pe preşedintele american, Barack Obama.

Este vorba despre solistul trupei Creed, Scott Stapp.

În mod şocant, soţia artistului, Jaclyn Stapp, a informat poliţia că rockerul e convins că face parte din CIA şi că trebuie să-l asasineze pe Barack Obama. Mai mult, el este sigur că CIA vrea să-l ucidă, a mai spus femeia, recunoscând că urmează să divorţeze, potrivit Rolling Stones.

"Este schizofrenic, are antecedente. Intotdeauna a suferit de schizofrenie paranoida (...) si a fost internat de opt ori", a explicat femeia într-un apel la 911.

Amenintarile cantaretului au fost luate in serios de Secret Service, un purtator de cuvant, Nicole Mainor, declarand ca se iau toate masurile ce se impun in astfel de situatii. Recent, un tribunal din Florida a dat sotiei lui Scott custodia celor trei copii ai cuplului, stabilind ca artistul nu are dreptul sa locuiasca in casa familiei.

Intre timp, acesta a ramas si falit, dupa ce conturile sale au fost golite, dupa cum el insusi a declarat recent. In prezent, acesta locuieste intr-o rulota. Trupa Creed, care a primit si un premiu Grammy, este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai de succes trupe ale miscarii post-grunge de la sfarsitul anilor '90 si inceputul anilor 2000.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel