Softcard, noul nume al companiei ISIS, pentru a se evita o mare confuzie

Compania care a creat aplicația Isis Wallet a decis să își schimbe numele pentru a se evita confuzia și asocierea cu militanții unui grup islamic violent din Orientul Mijlociu.

Compania ISIS și-a schimbat numele în Softcard. 

"În iulie, am anunțat că vom schimba brandul ISIS Wallet pentru a evita confuzia și asocierea cu un grup militant islamic violent din Orientul Mijlociu, al cărui nume, atunci când este tradus în engleză, este cunoscut sub acronimul ISIS", a declarat directorul executiv al companiei, Michael Abbott, care a anunțat că noul nume alcitează slate.com.

"Chiar dacă este o coincidență, nu avem nici cea mai mică dorință de a împărtăși un nume cu acest grup și gândurile noastre se duc la cei afectați de această violență", a adăugat acesta.

Citește și Hagel, șeful Pentagonului: ISIS, o amenințare cum n-a mai existat alta

Anunțul a fost făcut la doar o zi după ce grupul a publicat videoclip cu decapitarea jurnalistului american Steven Sotloff și la două săptămâni după ce fotograful James Foley a avut aceeași soartă.

Compania, un joint-venture între AT&T, Verizon Communications și T-Mobile, "permite utilizatorilor să stocheze în siguranță informații financiare și să plătească în magazine doar prin atingerea smartphone-urilor", potrivit Bloomberg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel