Șocată de cum arată fața ei pe radiografie, după 14 ani de solar

O britanică, în vârstă de 30 de ani, a fost profund impresionată de cât de afectată este fața ei, după 14 ani de mers la solar, efectele negative ale razelor UV produse de acest aparat fiind vizibile pe radiografie.

Cercetătorii din Marea Britanie au pornit o campanie, prin care doresc să arate pericolele la care se expun oamenii şi în special tinerele, atunci când se duc la solar, scrie Daily Mail, potrivit RTV.net.

Kelly Hughes a început să meargă la solar de la o vârstă fragedă, când era încă la liceu. După 14 de ani de mers la solar, Kelly Hughes și-a făcut o radiografie, însă rezultatul a șocat-o. "Mă duceam mai des iarna, deoarece nu voiam să arăt palidă. Pielea mea este pistaruiată şi ştiam că risc să fac cancer, dar am preferat să nu mă gândesc la acest lucru. În facultate am fost tot timpul bronzată. Rezultatele radiografiei m-au şocat”, a declarat Kelly, după ce a văzut radiografia.

Razele UV, produse de astfel de aparate sau soarele în exces, pot duce la distrugerea ADN-ului pielii, care, în timp, poate duce la cancer de piele. Doar o simplă vizită lunară la solar creşte riscul de cancer cu peste 50 de procente, arată un studiu britanic.

Între cele mai cunoscute tipuri de cancer, cel de piele se află pe locul secund, pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 15 şi 34 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel