Snickers cel mare dispare de pe piaţă

Batoanele mari de ciocolata devin istorie. Amatorii de dulciuri trebuie sa savureze cat mai au timp batoanele de ciocolata “king size”. Compania care le produce a decis sa promoveze o alimentatie mai sanatoasa si sa renunte la batoanele de dimensiuni mari.

Autor: Andreea Predescu

Incepand cu anul 2013, compania Mars Inc. cea care produce celebrele Snickers, Mars si Twix va produce numai batoane de ciocolata care au maximum 250 de calorii.

Decizia va duce la disparitia cunoscutelor batoane Snickers Big One, care au 540 de calorii. Cum hotararea vizeaza productia la nivel mondial, inseamna ca acest produs nu va mai fi comercializat nici in Romania.

Mars anunta ca nu vor fi vizate si batoanele duble (Twix) sau cele destinate “intregii familii”, care vor avea in continuare mai multe calorii, pentru ca sunt menite sa fie impartite, anunta un purtator de cuvant al companiei.

Firma doreste sa reduca si cantitatea de sodiu din toate produsele sale, pana in anul 2015. Mars este unul din cei mai importanti producatori mondiali din industria alimentara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel