Silvia Ioniță este însărcinată în 6 luni

silvia-ionita
silvia-ionita

Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D a declarat, miercuri, 19 octombrie, la petrecerea aniversară organizată de colegii ei că urmează să devină mamă.

“O să aveți un copil!” le-a spus aceasta celor din echipa Știrilor Kanal D. Chiar dacă petrecerea surpriză era organizată pentru ea, se pare că Silvia le-a oferit colegilor o surpriză și mai mare.

Prezentatoarea TV este însarcinată în 6 luni, iar până acum a ținut secret acest lucru.

“Dacă voi mi-ați făcut o surpriză de proporții de ziua mea, vă fac și eu o surpriză. O să aveți un copil! Trebuie să prezentăm jurnalul în doi. Sarcina mea e aproape de șase luni, o sa am o fetiță!”, a declarat Silvia Ioniță.

Vedetele Kanal D Bianca Ioniță și Silvia Ioniță au avut parte de o petrecere surpriză din partea colegilor, miercuri, 19 octombrie. Echipa Știrilor Kanal D împreună cu Simona Pătruleasa, Christian Sabbagh și Daiana Anghel au complotat pentru a le organiza celor două colege o petrecere pentru aniversarea lor recentă. Vizibil emoționate, cele două prezentatoare au fost surprinse de cadoul inedit al echipei Știrilor Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel