Silvia, câștigătoarea ''Bravo, ai stil'', amenințare pentru fani: "Vă rup cu bătaia''

După Marea finală de la ''Bravo, ai stil'',  Silvia, câștigătoarea primului sezon, a postat pe Facebook un mesaj care a stârnit nemulțumire în rândul fanilor.

Nu ştiu câţi aţi apucat să ne vedeţi la Teo, dar vă rog pe cei care au făcut-o să-mi zică imediat ce am greşit...sau ce aţi vrea să schimb la mine sau...vă rup cu bătaia, dacă nu-mi spuneţi!, a scris Silvia pe pagina sa de Facebook.

Mesajul Silviei a provocat nemulțumiri în rândul fanilor, iar aceștia și-au exprimat imediat părerea: Silvia, te simt derutată! Ai obţinut tot ce ţi- ai dorit. Nu te speria de aceasta şansă. Cu paşi mici şi un mentor bun ca Teo, vei învaţa să- ţi reglezi greşelile. Ce numeşti tu greşeli e ceea ce simţi că ai putea face mai bine. Repetă până vei simţi că-ţi place. Scenariile tale din gale au fost frânturi din ceea ce poţi face tu. Fă- ti o echipă de oameni talentaţi care te iubesc şi- ţi sunt prieteni devotati, unii care vin spre tine fără sa- i cauti, ca fluturii spre lumină. Ei te vor ajuta, nu să te schimbi, ci să- ţi potentezi calităţile pentru care te- am îndrăgit o ţară întreagă.,  a comentat unul dintre fanii Silviei în dreptul mesajului postat de câștigătoarea Bravo, ai stil.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel